خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران سرویس: مجلس
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، گفت: زمانی کسی میتواند از رسانه ملی استفاده کند که خود را در چارچوب قانون قرار دهد و با دستگاههای مربوط سرستیز نداشته باشد، نمیشود قانون را قبول نداشته باشیم و در چارچوب قانون قرار نگیریم، ولی انتظار داشته باشیم که صدا و سیما به ما وقت بدهد تا حرف بزنیم.
محمداسماعیل کوثری در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: گلایه آقای مطهری این بود که اگر در مدت پس از انتخابات افرادی از گروه مقابل در رسانه ملی حضور مییافتند و به طرح دیدگاههای خود میپرداختند خیلی بهتر بود. این نکته باید مورد توجه قرار بگیرد که زمانی که کسی خود را در چارچوب قانون قرار نمیدهد و قانون را زیر پا میگذارد دیگر نمیتواند در سطح رسانهها جایی داشته باشد و حتما همه هم قبول دارند که این افراد زمانی میتوانند از رسانه استفاده کنند که برادری خود را ثابت و اعلام کنند که نظام را قبول دارند.
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، افزود: آقای موسوی در جلسهای که کمیسیون امنیت در تاریخ سوم تیر با ایشان داشت گفت که نه وزارت کشور، نه شورای نگهبان و نه برخی مسایل دیگر را قبول ندارد. با وجود چنین بحثی به نظر من این اظهارنظر آقای مطهری بیانصافی است. مگر قبل از انتخابات رسانه در اختیار این آقایان نبود؟ مگر اینها همه حرفها را نزدند و هر چه را خواستند نگفتند؟ به نظر من امثال آقای موسوی خودشان راه را به روی خود بستند و کاری کردند که مردم نسبت به اقدامات آنها عکسالعمل نشان دهند.
وی با ابراز این عقیده که برخی انتقادات علی مطهری قابل قبول نبوده است، ادامه داد: تنها در شرایطی میتوان انتظار داشت که صدا و سیما اجازه طرح نظرات این افراد را بدهد که اینها از اقدامات روز عاشورا برائت بجویند و در چارچوب قانون قرار گیرند در این صورت میتوانند حرفهای خود را در رسانه ملی مطرح کنند و قطعا رسانه ملی نیز مشکلی در این رابطه ندارد. همانطور که این همه آقایان اصلاحطلب و دوم خردادی حضور مییابند و صحبت میکنند. حتی گاهی به مسوولان صدا و سیما در این خصوص گلایه هم میکنیم.
کوثری خاطرنشان کرد: اینکه کسی همه چیز مردم را زیر سوال ببرد و بعد بخواهد از امکانات مردم استفاده کند با عقل جور در نمیآید. شما حتی این را در اروپا و آمریکا هم نمیبینید. حداقل این است که این افراد از اقدامات اخیر، 16 آذر و عاشورا اعلام برائت کنند؛ در غیر این صورت مگر میشود جواب مردم را داد؟ به هر حال مردم صاحب این انقلاب هستند و ما نمیتوانیم بگوییم چون عدهای این مسایل را راه انداختند ما از اصولمان کوتاه بیاییم. ما با کسی رو در بایستی نداریم، بلکه آنها باید اول برادری خود را ثابت کنند تا بتوانند در محیطهای رسانهای حاضر شوند.
نماینده مردم تهران در خانه ملت، یادآور شد: تا زمانی که این افراد لجاجت میکنند و روی عناد خود پافشاری دارند انسان باید خیلی سادهاندیش و بیفکر باشد که استفاده آنها از رسانهی ملی را بحق بداند. آقای مطهری هم سادهنگر است و بسیار ساده با این مسایل برخورد میکند.
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با بیان اینکه افرادی که عناد نداشته باشند میتوانند به طرح نظرات خود در رسانه ملی بپردازند، تاکید کرد: همانطور که آقای مطهری در صدا و سیما حضور یافت و اینگونه صحبت کرد با وجود اینکه مردم از دست ایشان ناراحت هستند ولی بالاخره صدا و سیما این افراد را دعوت میکند، چرا که چارچوبشان مشخص است. این افراد میتوانند حرفهایشان را در رسانه ملی بزنند.
کوثری در پایان گفت: ما شاهد بودیم که رهبری از گروه مقابل دعوت کردند اما آنها نه تنها به این دعوتها لبیک نگفتند، بلکه به بیگانگان لبیک گفتند و به خواستههای آنان توجه کردند، پس این بحث قابل قبول و منطقی نیست که این افراد بتوانند دیدگاهشان را مطرح کنند.
انتهای پیام |